Project Description

Workshop Concept Tainen op Locatie

Workshop Concept Trainen op jouw Hondenschool

Workshop Concept trainen

Tijdstip en datum workshop

Op aanvraag.


Ideale tijdsduur:


Theorie van 10:00 tot 12:00


Praktijk van 12:30-13:15


Lunchpauze


Praktijk van 14:15-15:00
Locatie


In Nederland of België, maar maximaal 2,5 uur rijafstand van Haelen

Groepsgrootte

Maximaal 12 deelnemers met hond


Extra deelnemers zonder hond zijn mogelijk.

Kosten

Op aanvraag

Instructeur

Daniëlle Hermans en Nadia Bagmeijer

Nascholingspunten
CKI 30 pnt in cat. A
NVGH 3 PE

Voor professionals bieden wij een workshop concept trainen aan op locatie. Voor deze workshop komen wij op locatie van jouw hondenschool. De prijs hiervoor is op aanvraag. Neem hiervoor contact op via ons contact formulier.

Deze workshop wordt gegeven door ervaren concept trainers Daniëlle Hermans en Nadia Bagmeijer. Zij hebben beiden al vele jaren ervaring met het geven van lessen op deze manier en ook hun eigen honden zijn via deze methode getraind. Gedurende de afgelopen jaren hebben ze hun eigen ervaring en kennis gecombineerd met het concept trainen zoals dat door mensen als Absolute Dogs en Susan Garret wordt gedoceerd.

Deze methode passen zij toe in alle cursussen van Dogs Talk en wordt aan de cursisten met veel passie en enthousiasme doorgegeven. De positieve effecten van deze manier van trainen zien ze dagelijks op het veld en ook in de gedragstherapie bij probleemhonden.

De workshop is bedoeld voor instructeurs, maar ook voor cursisten die bovenmatig geïnteresseerd zijn in het trainen en opvoeden van honden. De workshop heeft als doel inzicht te geven in de theorie van het concept trainen en een stukje praktijk zodat er kan worden geoefend met diverse oefeningen uit de methode.

Programma Workshop

1,5-2 uur theorie


Tijdens de theorie wordt uitgelegd wat concept trainen nu precies inhoudt en hoe de spellen en de 3 pijlers waar de methode op rust met elkaar verweven zijn.


Er wordt ook actieve participatie van de deelnemers verwacht gedurende dit deel.


2 keer 45 minuten praktijk met tussendoor een pauze


Hier worden diverse oefeningen van het concept trainen hands on uitgelegd en gaan deelnemers aan de slag met een eigen hond.

Na het volgen van deze workshop heb je als deelnemer een goed beeld van hoe je concept trainen kunt inzetten in de training en opvoeding van je hond.

Je krijgt na afloop 12 game cards mee met de diverse oefeningen stap voor stap uitgeschreven.

Vragen of een offerte voor deze workshop? Neem contact met ons op!