Project Description

Nascholing Concept Trainers – Puppy Foundation Games

Puppy Foundation Games

Thema: Basisspellen voor je puppylessen

Tijdstip en datum workshop
25 oktober 2024
van 10:00 uur tot 16:30 uur

Locatie

Haelen (L)

Groepsgrootte
Maximaal 10 deelnemers

Kosten
€ 125,-

Docenten
Daniëlle Hermans en Nadia Bagmeijer

Nascholingspunten:
In aanvraag

Inschrijven workshop!

De workshop is bedoeld voor reeds gediplomeerde concept trainersr die wat ideëen willen opdoen voor hun puppylessen. We praten bij pups eigenlijk niet over trainen, maar opvoeden. En toch verwachten de baasjes van deze pups wel enige tips en oefeningen die van hun pups een fijne huisgenoot maken. En dit willen we ook graag doen, maar liever niet de standaard zit, af en volg oefeningen die van een pup niet persé een stabiele en fijne hond maken.

In deze workshop willen we je een aantal leuke en praktische oefeningen meegeven die je kunt inpassen in je puppylessen op je hondenschool. Denk aan spellen die helpen meer duidelijkheid geven voor een pup wanneer hij wel of niet nog beloning kan verwachten, een basis leggen voor dichtbij de eigenaar zijn been komen, focus creëeren zonder druk en werken aan optimisme en lichaamsbesef van een pup.

Dit is een workshop zonder hond! Het gaat om puppyspellen en we zullen dit creatief voor jullie oplossen, maar het is ons inziens niet wenselijk om hier zelf een pup of hele jonge hond een dag voor mee te nemen.

Het is mogelijk om na afloop van de workshop toegang te krijgen tot een online module met alle oefeningen van de workshop nogmaals uitgelegd, met videomateriaal en de spellen als gamecard. Hiervoor zijn de extra kosten € 35,- voor een jaar toegang.