Project Description

Module 3 – De Praktijk

Concept trainen toepassen in de praktijk

Concept trainen – Module 3

Locatie:
Trainingslocatie van Dogs Talk hondentraining en Gedrag in Haelen

Kosten:
Kosten: € 350,- inclusief koffie/thee/fris en gebak

Accreditatie:
NVGH: 6 PE
Raad van beheer : Nog in aanvraag

Lesdata:
Bekijk voor actuele lesdata onze agenda

Deze module bestaat uit 3 praktijkdagen van 10:00 – 13:00 of van 14:00 – 17:00

Les 1 – Praktijkdag waarbij je gaat werken met honden die het concept trainen al onder de knie hebben zodat je gevoel krijgt voor de verschillende spellen.

Les 2 en 3 – Praktijkdag met je eigen hond waarbij je les gaat geven aan je collega instructeurs en uitgedaagd wordt om zelf ook creatief na te denken.

Deze lesdagen zijn niet langer dan 3 uur, omdat het voor de honden zeer intensief is om langer te werken.

Deelnemers aan deze module worden gedurende de praktijkdagen beoordeeld en ontvangen na een voldoende beoordeling het diploma concept trainer en een vermelding op de website.

Gediplomeerd Concept Trainer
Module 1 en 2 zijn verplicht om 3 en/of 4 te mogen volgen. Er kan geen vrijstelling worden verkregen voor een van deze modules.

Indien je bij module 1,2 en 3 je deelcertificaat hebt behaald door de toetsen dan wel de praktijk met een voldoende af te ronden, ontvang je het diploma Concept Trainer en krijg je een vermelding op onze website als gediplomeerd Concept Trainer. Module 4 is facultatief en vooral gericht op gedragsproblemen en hoe je het concept trainen hiervoor kunt inzetten. Indien je deze module hebt behaald zal dit als extra vermelding bij je vermelding als Concept Trainer staan genoemd.

Bekijk de folder!
Meer informatie!
Nu inschrijven!